Over Duizend1

In 2017 startten wij Uitzendbureau Duizend1 BV met als doel mensen die noodgedwongen hun land zijn ontvlucht, te helpen hun leven weer op te bouwen door het aanbieden van werk. Mensen die nieuw zijn in Nederland komen over het algemeen moeilijk aan het werk door taal- en cultuurverschil, maar zijn vaak zeer gedreven. Wij zorgen voor de brugfunctie tussen hen en bedrijven. Wij onderscheiden ons doordat we onze geplaatste kandidaten, blijven begeleiden zodat deze nieuwe kracht een aanwinst is voor het bedrijf. Wij helpen kandidaten het liefst aan een contract bij onze klanten zelf, dus geen langdurig uitzendwerk. Ook werken we graag lokaal, zodat we onze kandidaten en klanten altijd snel en persoonlijk kunnen helpen.

De afgelopen vier jaar hebben we, in de regio Haarlem en omstreken, meer dan 300 statushouders aan werk geholpen. En van de kandidaten die wilde blijven heeft 95% een contract aangeboden gekregen omdat het bedrijf hen graag wilde houden. Wij horen vaak terug dat onze kandidaten een hele positieve invloed hebben op de cultuur van de organisatie.

Wij hebben allerlei kandidaten, van hoog tot laag opgeleid, van goed tot matig Nederlands en met of zonder werkervaring. Maar allen zeer gedreven hun toekomst weer op te bouwen door weer aan de slag te gaan. Wij hanteren lagere tarieven dan reguliere bureaus en werken samen met Pay for People die voor ons de backoffice verzorgt, zodat de financiële en administratieve zaken goed geregeld zijn en het bedrijven volledig ontzorgt. Pay for People werkt volgens de NBBU-CAO en heeft vele keurmerken. En eventuele subsidiemogelijkheden, regelen wij voor u.

In samenwerking met werkgevers, werkgeversorganisaties, ondernemersnetwerken, gemeenten en werkgeversservicepunten proberen wij vraag en aanbod van personeel samen te brengen. Zeer trots waren wij over het werkbezoek van de minister Koolmees, die samen met onze Koning, in februari 2019 bij Zandbergen (nu Danish Crown Foods) kwam kijken waarom het hier zo goed loopt, met het aan het werk helpen van statushouders. Al deze kandidaten kwamen via Duizend1 hier aan het werk. Een letterlijke kroon op ons werk!

Hieronder kunt u de artikelen nalezen:

https://www.nu.nl/haarlem/5725380/koning-willem-alexander-en-minister-koolmees-bezoeken-gemeente.html

https://www.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20190205_80038223/statushouders-haarlem-oog-in-oog-met-de-koning

Ook een informatief artikel over Nadim uit Syrië die stage liep bij Duizend1:

https://www.nporadio1.nl/achtergrond/9888-een-interview-met-een-succesvolle-statushouder-vluchtelingen-blijf-positief

Schroom niet en neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in betaald werk of in goed en gemotiveerd personeel!

Duizend 1 - Uitzendbureau voor nieuwe Nederlanders
Duizend 1 - Uitzendbureau voor nieuwe Nederlanders