Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Duizend1 - Madelon van Kooten-Mandersloot
Duizend1 - Madelon van Kooten-Mandersloot

Madelon van Kooten-Mandersloot

Mijn oma, die ook ooit gevlucht is naar Nederland, vertelde mij altijd hoe dankbaar ze was voor het goede ontvangst en de kansen die ze kregen om mee te doen. Mijn oma genoot op haar 94ste nog van de kleinste, typisch Nederlandse dingen zoals het platte landschap en thee met stroopwafels.

Ooit studeerde ik Human Resource en daarna het beïnvloeden van organisatiecultuur. Meer dan 20 jaar heb ik mensen met hun persoonlijke ontwikkeling en loopbaan begeleid (www.morgenster.com).

Begin 2017 ben ik samen met Mark Doorn, Duizend1 gestart. Inmiddels heb ik veel ervaring door de meer dan 100 Eritreeërs en Syriërs die we de afgelopen twee jaar aan het werk hebben geholpen. Ik merk hoe positief de invloed kan zijn van deze nieuwe groep in Nederland. En dat bedrijven er vooral heel erg blij mee zijn. En, belangrijker nog, wat een positieve invloed werken in Nederland heeft op henzelf.

Ik hoop met Duizend1 nog vele deuren te openen bij bedrijven en ervoor te zorgen dat de match een succes wordt.