Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Duizend1 - Madelon van Kooten-Mandersloot
Duizend1 - Madelon van Kooten-Mandersloot

Madelon van Kooten

Na mijn start in de HR, het adviseren van organisaties en vervolgens het 17 jaar ondernemerschap als loopbaancoach vanuit www.morgenster.com, heb ik in 2017 Duizend1 opgericht. Het aan het werk krijgen van statushouders bleek in 2016 zeer moeizaam te verlopen via de reguliere wegen. Slechts 11% heeft werk gevonden na 2,5 jaar verblijf in Nederland. Na langer verblijf wordt het percentage hoger, maar blijft enorm achter op andere werkzoekenden.

Hier zag ik een kans. Ik kende veel getalenteerde en gemotiveerde statushouders die nieuw in Haarlem waren komen wonen. Zij vroegen mij of ik hen aan het werk kon helpen. Met Duizend1 kon ik dit realiseren.

Met veel plezier denk ik mee met bedrijven hoe mijn kandidaten succesvolle krachten kunnen zijn. Door goede matching, ontstaan blijvende relaties. Dat geeft veel voldoening aan beide kanten.

Dagelijks zie ik het effect van werken op mensen. Het geeft eigenwaarde, respect, inkomen, regelmaat, groeimogelijkheden, vriendschappen en een betekenisvol bestaan. Allemaal bouwstenen om een gelukkig en gezond leven te leiden en anderen te inspireren. Het belang van de klant en de kandidaat staan bij mij voorop, en niet de winsten. Dit is een belangrijke waarde voor mij.

Ik hoop met Duizend1 nog veel goede matches te kunnen maken.